• I.v.m. de vrieskou is vorige week de thuiswedstrijd tegen Cabauw helaas vervallen, hierdoor waren de jongens extra gebrand. Zeker omdat er in de 2 voorgaande wedstrijden tegen schoonhoven niet eerder was gewonnen. Daley helaas niet fit genoeg(beterschap), we gingen met 8 spelers op pad.

  Deze teams zijn zeer aan elkaar gewaagd. Omdat er van beide kanten genoeg wissels waren werd besloten 7 tegen 7 te spelen i.p.v. 6 tegen 6. Na een korte warming up gingen we snel van start.
  Ze begonnen wat rommelig, misschien toch wat spanning. Een pas in de verdediging door het midden werd onderschep door Schoonhoven, het schot was voor Sepp niet te houden en resulteerde in een 1-0 achterstand. Ondertussen werden de leiders voorzien van een warme bak koffie langs de lijn, heerlijk hou dat vast😜
  Achterin begon het gestalte te krijgen met Mats/Ivan/Tygo die elkaar goed aanvulde.
  Als snel viel de 1-1 door een afstandsschot van Tygo over de keeper. Zijn eerder gemaakt fout was hiermee weer goed gemaakt.
  Meerdere kansen volgde doordat Dex/Arthur/Lenn er kort op zaten in het midden en Jason voorin het lastig maakte voor de verdedigers om vooruit te voetballen.
  Na een mooie dribbel van Dex met een schot op doel was het een afzwaaiende bal die Lenn vervolgens netjes kon afronden. 1-2
  Tijd om te rusten met een beker limonade op het veld. We hadden ons van een achterstand naar een voorsprong gevochten, niet verslappen was de boodschap.

  Begin 2e helft kwamen er over en weer wat kansjes maar het kwam nog niet tot de genade slag.
  Een hoog schot over Sepp zetten de 2-2 op het scorebord met nog 10min op de klok.
  Met Mats achterin als back-up en de rest vol aanvallend ingesteld was het een knal van Tygo 5min voor tijd die in het doel belandde en met een extra zetje van Lenn voor de zekerheid, 2-3 πŸ‘ŒπŸ» de laatste minuutjes billen knijpend doorstaan en de winst was binnen!
  Mats had deze uitslag al goed voorspeld voorafgaand in de auto πŸ‘πŸ»

  Volgende wedstrijd, Haastrecht thuis