• Op deze zonnige frisse ochtend staat ons team er weer klaar voor! In de eerste helft wordt er goed over gespeeld. Onze keeper Mats is vandaag in vorm! En dat is maar goed ook, want de ballen blijven komen! Na een paar prachtige reddingen valt dan toch het eerste doelpunt door een bal tussen de verdediging door. Het is 0-1 na 7 minuten spelen. Niet opgeven is het motto en dus volgen er prachtige kansen aan de andere kant van het veld voor ons team. Tygo en Dex spelen goed samen en creëren kansen op het doel. Ook Ivan probeert het met een uithaal recht op de keeper. In de minuten erna is het de tegenpartij in de aanval. Na wederom mooie reddingen van Mats wordt het dan toch 0-2. En niet veel later 0-3 door een ingedraaide bal vanuit de hoek.

    Na een korte adempauze en een peptalk gaan de mannen na de rust het veld weer op. De mannen doen hun uiterste best om kansen te creëren. De tweede helft is altijd de betere helft😎
    Mooie voorzet van Sepp op Dex zorgt voor kansen. Uiteindelijk weet Arthur de bal in de hoek van het doel te schieten! Het wordt 1-3! Daarna volgt er nog een prachtige kans van Lenn met een bal op de paal!
    In de minuten die daarop volgen zet de tegenpartij een tandje bij en volgen er nog 3 doelpunten voor Haastrecht 1-6 is de eindstand.
    Goed gedaan mannen! Jullie hadden vandaag een beetje pech met de kansen, maar hebben goed samen gespeeld! 👌💪🏻👏🏻