• Vrijdagavond 11 oktober jl. vond in zalencentrum De Maenen te Ouderkerk aan den IJssel, de feestelijke avond van de Rabo Club Support-actie plaats.

  Voor de meesten vast bekend; de Rabo zet zich graag in voor maatschappelijke projecten, met Club Support (voorheen Club Kas) wordt jaarlijks een deel van de winst uitgekeerd in de vorm van financiele ondersteuning aan het verenigingsleven om bepaalde doelen te kunnen bekostigen.

   

  Liefst 200 verenigingen hadden zich aangemeld, uiteraard ook onze Ammerstolse Sportvereniging (zie https://www.rabo-clubsupport.nl/hollandse-ijssel/deelnemers). Namens de vereniging waren Jan Ooms en Erwin den Hartog aanwezig, en kregen een mooie avond voorgeschoteld. In het programma oa een heldere presentatie over wat de Rabo buiten hun rol als donateur en bankier nog meer kan betekenen voor verenigingen. Daarna een motiverende presentatie van ex-waterpolo bondscoach Robin van Galen. Beide presentaties waren inspirerend en leverden een hoop stof tot nadenken op voor de vele aanwezigen, ASV incluis.

   

  Toen was het woord aan Judith Cok, directievoorzitter van de Rabobank Hollandse IJssel, en vond de uitreiking van alle checques plaats.

   

  Als Ammerstolse SV waren wij zeer blij toen we de enveloppe mochten openen en daar een cheque twv € 313,13 in bleek te zitten. Wij zullen dit geld gebruiken om oefenmaterialen voor de jeugd te kunnen kopen.

   

  Hierna een gezellige borrel met de aanwezige verenigingsbestuurders, en met een enthousiast gevoel naar huis.

   

  Langs deze weg willen wij iedereen die ons een stem heeft gegund, hiervoor hartelijk danken! Jullie stem heeft voor een mooie bijdrage aan ons materialenbudget voor de jeugd gezorgd. We zullen het geld juist besteden.

  En uiteraard onze hartelijke dank aan de Rabo bank; jullie breed uitgemeten steun aan het landelijke verenigingsleven is zeer bijzonder te noemen.

  Als het mag, geven wij ons volgend jaar weer gráág op!