• Spaar je club gezond; resultaten Plus-actie

  14 dec 2021
 • Onlangs werden de resultaten bekend gemaakt van de landelijke spaaractie van de Plus-supermarkt, Spaar je club gezond.

  Bijna 6200 deelnemende clubs en verenigingen, verdeeld over 268 winkels van PLUS, nemen het totale sponsorbedrag van 3,2 miljoen euro in ontvangst.  En wij mochten daar ook een mooie bijdrage van krijgen.

  Duidelijk werd dat vele leden, spelers, hun familieleden en clubvrienden weer aan onze Ammerstolse SV gedacht hebben bij het verzilveren van deze prijs. De door de Plus bij het afrekenen van uw boodschappen verkregen en vervolgens aan ons geschonken sponsorpunten leverden de Ammerstolse SV uiteindelijk een bedrag op van 851 euro!
  Een bedrag, wat we in de huidige tijd, waar clubs zo veel inkomsten missen om daarmee in de clubs te kunnen investeren, zeer goed kunnen gebruiken.

  Aan iedereen die sponsorpunten aan ons heeft gegeven; hartelijk dank! En daarnaast een apart dankwoord aan Ernst van der Vlist en zijn team van enthousiaste medewerkers en hun net prachtig verbouwde winkel, die deze actie hebben mogelijk gemaakt. 

  Hartelijk dank!!!