• Een aangepast SDV-team kwam vandaag de eer verdedigen van hun club. En dat hebben ze met verve gedaan.
  Gek genoeg viel het 1e doelpunt aan onze kant, een onschuldige voorzet werd door Jeffrey op prachtige wijze in de verre hoek getikt; 0-1. Gelukkig maakte broer Raymon de 1-1. Daarna volgde een periode waarin SDV zich in de 16 moest terugtrekken, maar paal, kruising, net naast, te slap of te gehaast, de bal wilde er niet in. Ruststand 1-1.
  Lang leek het er op dat dit ook voor de gehele 2e helft zou gelden. SDV kwam er werkelijk niet meer aan te pas. Wat volgde was een belegering, met heel SDV in een handbalopstelling voor eigen doel. Kansen genoeg, maar hun prima keeper groeide uit tot de helft van de wedstrijd. Een loepzuivere overtreding op Jory (en dus een zuivere pingel) ontging de scheidsrechter helaas (kan gebeuren), en de goal van Rob werd onterecht? vanwege buitenspel afgekeurd. Gelukkig was het diezelfde Rob die na goed doorzetten, toch de dikverdiende 2-1 kon inschieten.
  Aanvoerder Jesse mocht een dit keer wél gegeven strafschop verzilveren, en deed dat onberispelijk; en het slotakkoord was voor Maher, die een mooie voorzet op Thomas kon geven die lekker intikte; eindstand 4-1.

  Na afloop vernamen we dat Jesse en Joshua stoppen bij het eerste. Misschien dat er nog iemand stopt maar bij het schrijven van dit stukje hebben we die informatie nog niet. Langs deze weg willen we Jesse, Joshua en wellicht nog meer mannen hartelijk bedanken voor hun inzet, en de vele lol die we met elkaar hebben gehad. We zullen jullie als spelers missen, maar hopelijk niet als mens; de deur staat altijd open, kom gezellig kijken.

  Zo, einde seizoen: een magistraal goede 1e seizoenshelft, opgevolgd met een matige 2e seizoenshelft . Zo zou je het kunnen samenvatten. Je kunt ook zeggen: de eerste seizoenshelft zat veel mee, de 2e duidelijk niet. Eind november stonden we zelfs een hele week 3e; en na afloop bij HOV stonden we zelfs 10 minuten 2e (toen Bergambacht achterstond). Gaaf om dat eens mee te maken, in ons 2e seizoen als zaterdagamateurs.
  Op de slotdag hebben we in ieder geval onze 2e overwinning van 2019 binnengeharkt. En omdat Siwft Boys en Gouderak vandaag hebben verloren, hebben we beide pl;oegen alsnog ingehaald, en zijn we op een keurige 7e plaats geeindigd. Aanvoerder Jesse zei nog aan het begin van het seizoen; we gaan voor het linkerrijtje. Wel, ik HOV nog even op plek nr 14 meetel, hebben we vandaag aan die doelstelling voldaan. Een 7e plaats, 27 punten (4 meer dan vorig jaar, geloof ik), weinig kaarten, en een hoop lol.
  Allemaal hartelijk bedankt voor jullie inzet, nog even trainen en daarna een fjne zomer toegewenst!