• 'Scoren met statiegeld' een groot succes

  9 mrt 2020
 • Onlangs besloot Wilco den Hoed een leuke actie met zijn pupilen op te zetten om geld op te halen voor de club; de actie 'Scoren met statiegeld' was geboren.

  Woensdag 4 maart zijn de pupillen met grote boodschappentassen en winkelwagentjes, beschikbaar gesteld door de lokale Spar, huis aan huis flessen op gaan halen. Zaterdag 7 maart kon iedereen die nog niemand aan de deur had gehad, flessen inleveren. En dat hebben we geweten. Er is voor enkele honderden euro's aan statiegeld opgehaald, er ontstonden files op de Achterweg om de limonadeflessen én bierkratten bij Wilco en zijn broer Mario in te leveren.

  Pieter Hoogendoorn van Snackpoint de Sticht had wat dozen snoep klaargezet, Mario zorgde voor limonade en muziek, zo werd het inleveren van flessen ook nog een klein feestje.

  Het opgehaalde geld zal in zijn geheel worden geinvesteerd in materialen voor onze jeugd.
  Als Ammerstolse SV willen we iedereen hartelijk bedanken die aan deze actie hebben meegewerkt. Wij hopen ook in de toekomst met een dergelijke actie op uw steun te mogen rekenen!

  En Wilco, zoals iemand het op Facebook al zei; sommige supermannen lopen niet met een rode cape rond, maar met een rood trainingsjack!