• Dit waren de letterlijke woorden van voorzitter Michel Rabouw, bij het lezen van de indeling van het 1e elftal op de zaterdag. 

  De indeling van de 4e klasse C liegt er dan ook niet om; geen Rotterdamse ploeg te bekennen, alleen maar verenigingen uit onze regio.

  De volgende ploegen treft ons 1e elftal in competitieverband:

  Bergambacht   -   BSC68   -   Cabauw   -   Floreant   -   Gouderak   -   GSV   -   Haastrecht   -   Moerkapelle   -   Moordrecht   -   SPV81   -   Stolwijk   -   WDS


  Haastrecht en BSC68 hebben het zondagvoetbal vaarwel gezegd, en zijn als sterke middenmoter uit een 3e klasse, overgestapt naar de zaterdag. Als ik mag gokken, denk ik dat zij met Berbambacht de te kloppen ploegen zijn. Dat zou Stolwijk ook hebben moeten zijn, daar schijnen echter nogal wat spelers te zijn opgestapt, het is maar de vraag of zij kunnen aanklampen.

  Verder vooral ploegen die ik op dit moment niet goed kan inschatten; het is al met al geen makkelijke poule, we zullen het een stuk zwaarder krijgen dan het afgelopen seizoen. Maar wel een mooie poule. Geweldig, om na al die jaren weer eens een competitie te spelen met alleen maar regionale ploegen. 

  Zodra er meer bekend is zoals speeldata, hoort u het van ons.

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Bestuur Ammerstolse SV