• Cabauw - Ammerstol

  De eerste wedstrijd als JO9, het enige complete jongens jeugd elftal van ASV, doorgegroeid naar de 3e klasse. Prachtige nieuwe tenues gesponsord door R. Zanen, super start van het seizoen!
  Met 3 wissels aan de zijlijn was het niet rustig inkomen voor de jongens. Binnen 1 minuut liet Cabauw al zien wat hun tactiek was, meteen knallen. 1-0 die we nog niet aan zagen komen.
  Maar er werd goed op geanticipeerd, Jason kreeg ook vrij snel de eerste kans voor zijn voeten en werd de verdediging versterkt door Ivan en Lenn. Helaas kwam in de 10e minuut de 2-0.
  Tijd voor een goede strategie van de coaches. Na de time out gingen beide teams aardig gelijk op, Dex werkt super hard voor de bal en wist meerdere duels te winnen. Hij gaf de bal mooi af aan Sepp, maar die werd meteen overvallen door 4 tegenstanders. Daar ging de bal weer…
  Arthur en Daley hebben hard geknokt en hebben menig bal kunnen redden.

  Rust!

  Mats in het mooie donker groene pakje blijft op doel. De kansen voor Ammerstol stegen mede door mooi overspel van de jongens. Voor de 3-0 had Cabauw maar een klein tikkie nodig na de korte uittrap van de keeper. Maar zoals we vaker hebben gezien kwam de power tegen het einde terug.
  3-1 super schot van Jason in de rechterbovenhoek. Daar de 3-2 een mooie combinatie van Tygo en Sepp. Volgens de Scheids werd dit dan ook de eindstand.
  Maar er zal her en der nog wel gediscussieerd worden over een 3-3… want de bal was bij Cabauw niet achter de lijn geweest waardoor het geen keeperbal was. Wanneer de keeper dan los laat gaat het spel verder, zo hebben de kinderen geleerd. Sepp tikte de bal heel nonchalant in, wat eigenlijk een goal zou betekenen. Maar goed, scheids bepaald, 3-2

  Het was een mooie 1e pot om trots op te zijn!