• De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Het team heeft de kerstdagen goed verteerd. Nergens kilotjes teveel ook, wat nog wel eens wil gebeuren na vakanties en feestdagen. Scherp als een mes zouden ze blijken, want een mooie pot volgt.

    We zijn een moment langer in de kleedkamer gebleven, want het was erg regenachtig. Het veld op, warm schieten en over passen en de aftrap volgt snel. Gelijk blijkt dat we een leuke tegenstander hebben getroffen. Het gaat gelijk op, met een licht voordeel voor ASV met iets meer kansen. Onze jongens maken stappen in positie spel. Je ziet ze goed kijken of ze goed staan in de hun gegeven positie. Leuk om te zien!

    Na enige tijd en best wat aanvallen is het Tycho die de bal oppakt niet ver van het goal. Hij legt aan, maar kapt toch waardoor hij twee tegenstanders het bos in stuurt. Dan schiet hij beheerst binnen, 0-1! Weer een paar minuten later maakt Be Fair na een mooi samenspel de 1-1. Om kort daarna weer op achterstand te komen, want andermaal Tycho schiet op afstand, de bal gaat door de benen van de keeper, 1-2! Toen was het tijd om even te rusten, snel naar binnen.

    Het spel ging weer verder en Ammers was bij de les. De jongens zaten er echt goed bovenop. Be Fair verdedigt de bal weg, de bal komt voor de voeten van Ivan. De strijder met de bal haalt uit en de bal gaat over de keeper erin. Een prachtige goal van grote afstand. 1-3 is de stand nu. Maar van inzakken was geen sprake. Een mooie aanval met een diep lopende Lenn volgt. Lenn houdt hem binnen en geeft hem mooi voor, waar Arthur inmiddels goed meegelopen was. Een echte spitsengoal volgt door de mooie pass op maat. Hij hoefde er alleen nog tegenaan te lopen. Super goal, 1-4!

    Dit zou ook de eindstand worden, wat een verdiende uitslag was tegen een redelijk goed elftal. De ouders langs de lijn waren unaniem onder de indruk van het spel van de boys.

    Op naar de volgende, goed gedaan allemaal! Punten in de tas (van Mats😜)