• Na een latertje van gisteravond waar de jongens genoten van een heerlijk avondje met Sinterklaas en zijn Pieten was iedereen aanwezig. De eerste twee doelpunten vielen al snel tegen. Daley rende de longen uit z’n lijf om nog een tegendoelpunt te voorkomen. Ze gingen 0-2 de eerste time-out in.
  Daarna wilde ze lekker warm blijven, er ontstonden 3 mooie kansen op rij. Arthur die bal mooi door gaf aan de spitsen van het veld. Maar de tegenpartij liet de jongens flink lopen, Mats die lange ballen naar voor schoot waardoor de bal goed verplaatst werd.
  Tygo zorgde voor de 1-2, de inzet van iedereen werd beloond. Doordat de keeper te ver uit z’n doel kwam en de bal met zijn handen pakte werd er een vrije trap gegeven. Professioneel genomen met schijnbewegingen was het een mooie kans.
  Daarna was er een doelpoging waarvan het publiek dacht dat het doelpunt er voor ons al in zat, maar helaas net niet.
  De 2e helft begint met schot op de paal van Sepp, direct daar achteraan scoort Lenn vanaf de zijlijn. En na 2 minuten vliegt Lenn in op een bal en knalt hem langs een kansloze keeper het doel in. 3-2. Iedereen stond weer op scherp waar een aantal ouders de mooie doelpunten gemist hadden omdat de kantine zo lekker warm was. Even later kwam er een mooie lange bal van Dex, voorgegeven door Sepp vanaf de zijlijn en knap afgemaakt door Jason wat de stand 4-2 maakte. Wat een mooie samenwerking van de mannen. De Jodan boys kwamen terug met 4-3, het wordt weer spannend. Time-out en daarna vrij snel de 4-4 met een bal die zomaar van draairichting veranderde vanuit een vrije trap. De jongens werden overvallen en keken ernaar.
  Ivan zorgde dat de bal mooi naar voren werd gebracht en Jason wilde zo graag de winnende goal nog maken. Met 3 pogingen in 1, al liggend en duikelend voor het doel kon hij het net niet afmaken. Ook de tegenstanders gingen voor de winnende goal die Lenn mooi kon onderscheppen.
  Terechte uitslag voor deze leuke pot!