• Ammerstol wint nieuwjaarsduel tegen SPV'81

  6 jan 2019
 • De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar werd weer eens gewonnen. Tegenstander SPV'81 kwam snel op een 1-0 achterstand (doelpunt Twan Schmidt) en ging op zoek naar een gelijkmaker. Ze combineerden aardig en kregen ook beslist enkele kansen, maar afmaken bleek toch lastig. Wij bleven gevaarlijk maar speelden soms wat rommelig, de lange bal werd te snel gehanteerd en dat was niet altijd succesvol. Maasr goed, het was al weer 3 weken terug dat we onze laatste wedstrijd hadden gespeeld, en wellicht maakte het kunstgras ook dat het soms net-niet was.
  Na een half uur namen wij weer wat meer het initiatief, dat leverde na enkele oogstrelende combinaties een paar kansen op, maar helaas geen doelpunten. Toen scheidsrechter Jeffrey Kooiman affloot, was de ruststand dan ook 1-0.

  In de 2e helft trokken we de wedstrijd volledig naar ons toe. Maher el Kaabi maakte een fraaie 2-0, daarna misten we enkele dotten van kansen (het had zo 4/5-0 kunnen staan) waardoor de wedstijd spannend bleef.
  Aan het eind kreeg SPV nog een paar kansen maar goed optreden van keeper Coen van der Schee voorkwam een tegendoelpunt.
  Eindstand 2-0. 

  Volgende week wacht een lastige uitwedstrijd tegen Bolnes, lekker dat we weer eens hebben gewonnen. 

  Na afloop konden we er nog even van nagenieten in een volle kantine bij de nieuwjaarsreceptie. Yannick mocht als Man of the Match tijdens de 3e helft, de aanvoerdersband om, kortom, het bleef nog lang gezellig, daar aan Sportpark de Snackert.

  Langs deze weg nogmaals: iedereen een mooi, gezond en sportief 2019 toegewenst!