• In de eerste helft van de wedstrijd wordt er veel overgespeeld en staat iedereen op zijn positie! Het ziet er gesmeerd uit! Na een paar minuten spelen krijgt Daley de eerste mooie kans. De eerste corner is al na 5 min voor Ammerstol. Nog geen doelpunt maar ze hangen in de lucht. De ene na de andere kans volgt! Onze Ammerstolse aanvallers wachten af en toe te lang met inschieten en willen vooral mooie doelpunten maken🤣
  Na 15 minuten is dan toch het eerste mooie doelpunt een feit met een prachtige draai naar de hoek van de voet van Dex! De keeper van de Spirit was volledig kansloos!

  Mats staat zich warm te springen in het doel als dan toch de eerste kans van Spirit er komt. Mats zorgt direct voor de eerste mooie redding. Na 18 min valt het tweede doelpunt voor Ammerstol door wederom Dex. Hij is in vorm vandaag! ☺️
  Tussendoor maakt Mats nog een paar mooie reddingen in het doel. Als Sepp na 20 min de voorsprong van team verstevigd met het derde mooie doelpunt voor Ammerstol!!

  Na een korte adempauze spelen we verder… kunnen ze het mooie positie spel vasthouden…
  De tegenpartij komt beter in de wedstrijd en scoort twee keer snel achter elkaar. Ammerstol schrikt hier niet van en Sepp scoort 2-4. Helaas komt de tegenpartij er steeds beter in en heeft onze verdediging het moeilijk. 3-4 in het derde kwartaal. Op naar de laatste alle beslissende 10 min! Dat wordt knallen. Spirit scoort 4-4 en vrij snel daar achteraan 5-4… balen! Nu gaat onze ploeg doen waar ze goed in zijn. Niet opgeven 💪🏻! Ze geven alles! In de laatste minuut maakt Sepp zijn derde doelpunt en scoort de 5-5!!
  Wat een wedstrijd!!! Goed gedaan mannen!!