• 9 November, 14:30: Ammerstol - WDS

    3 nov 2019
  • Afgelopen zaterdag een wedstrijd om snel te vergeten. Ammerstol had een totale off day, Bergambacht speelde ouderwets goed. De wedstrijd heeft precies 7 minuten geduurd. In die 7 minuten kwam Ammerstol een paar keer gevaarlijk op de helft van Bergambacht voor de dag, maar toen na zo'n 7-8 min Bergambacht de 0-1 liet aantekenen, was het klaar. 

    Snel door naar de volgende thuiswedstrijd. Volgende week zaterdag staat al wéér een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is dan WDS uit Driebruggen. De ploeg is de competitie niet overtuigend begonnen met slechts 1 punt uit 6 wedstrijden, maar daar staat tegenover dat ze Haastrecht, Bergambacht, Moerkapelle én Floreant al weer gehad hebben. En daar zat géén 0-11 tussen. 

    We mogen dus niemand onderschatten, wél is het een kans om na 3 nederlagen op rij weer eens punten te kunnen winnen. Als we scherp beginnen, en scherp blijven.  

    De wedstrijdbal is gesponsord door Peet Borst Bandentechniek; ik hoop dat we ook op techniek, goed door de linies kunnen rollen en met méér goals dan onze tegenstander, de winst kunnen veiligstellen. Allemaal gráág tot volgende week zaterdag!