• 31 Oktober: Scoren met Statiegeld!

  4 okt 2020
 • SAVE THE DATE: ZATERDAG 31 OKTOBER, 12u30.
  WAAR: ACHTERWEG 15, TEGENOVER DE SPAR
   
  Na het enorme succes van de statiegeldactie van maart dit jaar, willen de kinderen van de Ammerstolse SV het in de laatste week van oktober weer proberen: Scoren met Statiegeld!
  Zeker in Corona-tijd lopen de kantineinkomsten flink terug, echter slijten de materialen niet minder hard. Straks zijn er weer trainings- en wedstrijdballen, en zelfs doeltjes nodig, terwijl het budget aardig opdroogt.
  Om die reden willen de jongste spelers van onze club, vanaf maandag 26 oktober weer de deuren van Ammerstol langsgaan met de vraag of u nog wat lege flessen met statiegeld, kun missen. U kunt uw flessen (kratten mogen uiteraard ook ;-) ) ook op 31 oktober, tussen 12u30-13u00 inleveren op het hierboven genoemde adres. Onder de bezielende leiding van Wilco Den Hoed worden de flessen ingeleverd bij de diverse supermarkten. De opbrengst komt geheel ten goede aan trainingsmateriaal voor alle jeugdteams.
   
  Via weekbrief, website, Facebook en op enkele locaties in Ammerstol zullen we nog uitgebreid aandacht vragen voor deze actie, maar bij dezen alvast de mededeling dat we ook in het najaar, weer gráág een beroep op uw gulheid willen doen.
  Wij kunnen uw steun ontzéttend goed gebruiken; alvast bedankt voor uw vrijgevigheid!
   
  Hoogachtend,
  Bestuur, pupillenleiders en pupillenleden van de Ammerstolse SV