• 30 November, 14:30: Ammerstol - SPV '81

    26 nov 2019
  • We begonnen de competitie voortvarend met 4 punten uit de eerste 2 wedstrijden. Daarna bleven de punten echter uit; met name de duels tegen de clubs uit het linkerrijtje werden soms met grote cijfers verloren. 

    Komende zaterdag mogen de mannen het weer proberen, thuis tegen SPV '81. Met 4 punten uit 8 wedstrijden kun je niemand onderschatten, dat zal zeker ook voor de Polsbroekers gelden. Dit waren in het verleden vaak pittige wedstrijden, met vaak toch kleine onderlinge verschillen, ook komende zaterdag is er hopelijk sprake van een spannende wedstrijd. Hopelijk wél een, die uiteindelijk 1 of 3 punten oplevert.  De Polsbroekers komen net als wij moeilijk tot scoren, maar houden wél wat vaker achterin de deur dicht, En met 10 punten zijn ze het seizoen gewoon prima begonnen.

    Merel van de Bos is dit keer Pupil van de Week. We zien jou graag zaterdag as rond 13:45 in de bestuurskamer verschijnen, Merel!

    Hoefsmederij en Mooimakerij Van Abkoude uit Schoonhoven heeft de wedstrijdbal gesponsord, ik zou zeggen; al wordt de wedstrijd pas in de barrage beslist, niet op een drafje maar in galop over die weide, en punten halen. Allen tot dan!