• 3 Weken spelen zonder publiek/kantine dicht

  4 okt 2020
 • En toen was daar eind september ineens de maatregel dat er voor een periode van in ieder geval 3 weken, zonder publiek gevoetbal moet worden, en dat de kantine gedurende die periode gesloten blijft.

  Inmiddels blijkt dat de meeste verenigingen hierdoor gedwongen worden allerlei verschillende maatregelen te nemen .

  Voor uitwedstrijden raden wij elke leider aan om eerst op de website of in de voetbal-app te kijken wat voor evt. regels-richtlijnen de ontvangende vereniging in petto heeft. Wel/geen kleedkamer, max. aantal begeleiders per elftal, het lijkt dat er geen vereniging dezelfde regels kán hanteren.

  Voor alle thuiswedstrijden bij Ammerstol, geldt vooralsnog:

  -wij hébben kleedkamers voor alle ploegen ter beschikking, je hoeft je niet persé al thuis om te kleden.

  -voor seniorenteams hebben we sowieso 2 kleedkamers ter beschikking.

  -wij hebben géén regels m.b.t. aantal begeleiders. Het maakt gezien onze bezoekerscapaciteit, niet uit of een jeugdteam met 3-4-5 auto's wordt gebracht. En of het team 1 of 2 leiders heeft, etc. Maar vaders, moeders, opa's en oma's die níet hoeven te chauffeuren, zijn volgens de huidige regels niet welkom.  Uiteraard verwachten wij van de bezoekende teams, dat zij zich aan deze regels zullen houden.

  -in de rust kan dus ook gewoon de kleedkamer worden bezocht.

  -wij probéren om de teams ook van de gebruikelijke limonade/thee te voorzien, maar dat zal gezien de beperkte beschikaarheid van onze vrijwilligers, niet altijd mogelijk zijn. Ik zou t.a.t. de kinderen zelf wat te drinken mee laten nemen.  

  -na afloop kan er ook gewoon gedoucht worden. 

   

  Houd t.a.t. rekening met de 1,5m onderlinge afstand; deze geldt ook voor voetballers en begeleiders, zodra ze weer het voetbalveld áf zijn.    

  Het blijft een raar gezicht, spelen zonder publiek, maar laten we er met zijn allen het beste van zien te maken.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur Ammerstolse SV