• 2 november, 14:30: El Classico ;-)

  29 okt 2019
 • Zaterdag 2 november staat de wedstrijd tegen onze buren weer op het programma; Ammerstol - Bergambacht.
  Bergambacht heeft voor de titelstrijd al weer wat averij opgelopen maar met klinkende overwinningen op de clubs onder zich, nog volop in de race voor zowel de titel als de nacompetitie.
  Wij begonnen het seizoen aardig met 4 punten uit 2 wedstrijden, maar moesten daarna 2 terechte nederlagen slikken tegen het verrassend sterke Moerkapelle en Haastrecht. Daartussen zat de zo waardeloos geeindigde wedstrijd tegen Moordrecht, die we hopelijk snel kunnen vergeten. De tegenstander Bergambacht is er een waar we ons niet voor hoeven op te laden. Daarentegen kan Bergambacht zich geen puntverlies veroorloven, ze zullen gemotiveerd zijn om 3 punten naar huis te nemen. Dit alles moeten genoeg ingedriƫnten opleveren voor hopelijk een spannende wedstrijd.

  De weersverwachtingen zijn niet gunstig; er is een grote kans op (veel) regen, verder wordt het ergens tussen de 10-15 graden, hou de plu in de aanslag en trek wat warms aan, als jullie allemaal naar Sportpark De Snackert komen om te genieten van de wedstrijd. 

  Pupil van de Week is Dion Sluijs. Beste Dion, we zien je graag rond 13:45 in de bestuurskamer verschijnen! 

  AVV Hoveniers (Arjan van Vliet) is zo vriendelijk om ons de wedstrijdbal te schenken. En zoals op zijn mooie site, https://www.avvhoveniers.nl/ al te lezen valt, hoop ik dat ook ASV er tegen Bergambacht veel kwaliteit in kan stoppen en met een goede communicatie een mooie uitslag weet te behalen. Allen tot dan!