• 15 Februari, 14:30: Ammerstol - Cabauw

  14 feb 2020
 • In september vorig jaar, begon het seizoen zo mooi; 2 uitwedstrijden, 4 punten. Vooral de puike 1-5 op Cabauw bleef lang in de herinnering. Logisch, aangezien er na die zege nog slechts één punt werd behaald.

  Veel nederlagen volgden; enkele hele grote, sommige wat geflatteerd. Recent werden er 4 wedstrijden op rij verloren, telkens met 1 doelpuntje verschil. Daar zat bijv, een puike partij tussen tegen Floreant. Tot die tijd had nog niemand met slechts 1 doelpunt verschil verloren, maar wij flikten het. Even stond het 2-2, even hing een stunt in de lucht. Het werd uiteindelijk 3-2, maar het feit dat Floreant in de blessuretijd de ballen wild naar voren trapte, was een verkapt compliment.

  We kúnnen het dus wel. Zeker als we een vrij compleet, fit en goed getraind team hebben.

  In de uitwedstrijd tegen Cabauw, konden we het opbrengen om 90 min lang, geconcentreerd te blijven spelen. Zelfs met een 1-0 achterstand, raakten we totaal niet van slag. Het was voor ons alleen maar aanleiding om een beetje gas extra te geven.  

  Wanneer we dat komende zaterdag ook weer kunnen opbrengen? Wanneer we tegen Cabauw spelen zoals recent nog tegen Floreant? Moet de 2e seizoenszege zeker mogelijk zijn.

  Jop Verschoor is Pupil van de Week, we zien je graag om 13:45 in de bestuurskamer verschijnen, Jop!

  De wedstrijdbal is ons geschonken door Den Hoed Artikelbeveiliging. Hartelijk dank hiervoor, Mario! Hopelijk kunnen we met die bal, 3 punten veilig stellen.

  Aan het weer gaat het zeker niet liggen; we verwachten 12 graden, een licht windje en een kleine kans op wat buitjes; geen reden om thuis te blijven, we rekenen op jullie!

  Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Ammerstol JO8 een wedstrijd tegen SPV'81 JO8, aanvang 12:30. Onze JO8 speelt in de 5e klasse, SPV JO8 speelt in de 3e klasse. Dat beloofd een leuk maar vooral pittig potje te worden, een goede reden om wat eerder te komen en onze talentjes aan te moedigen. Allen tot zaterdagmiddag!