• Het was warm en we speelde thuis tegen Donk het word een leuke wedstrijd

Donk begint met de aftrap en het gaat best goed aan beide kanten totdat Donk de bal kwijt raakte en Bernd de 1-0 kon binnen schieten. Niet lang erna scoorde Bernd na een goede paas van Hugo de 2-0. Maar Donk kwam ook eens op bezoek bij ons en demian kon er niet voor springen want het was een bal vanaf een grote afstand 2-1. Niet lang daarna schoot jonah een steekpass naar Bernd en maakte de 3-1. Snel daarna werd het 3-2. Jonah had nog een paar mooie kansen maar helaas was de keeper van Donk ook goed. Veel spelers waren op schoolkamp geweest, maar iedereen had veel inzet. Toch kwam de rust precies op tijd.

De tweede helft ging niet lekker op gang aan het begin maar Finn kon als keeper de ballen goed tegen houden met een paar knappe reddingen en daardoor bleef het nog even dezelfde stand. later kon caitlynn de bal passen naar mattie die een goeie steek bal gaf op Sven hij dribbelde er een paar voorbij en kon jonah nog bereiken. Daardoor kon jonah via een tegenstander scoren 4-2. Hugo was op dreef en kwam een paar keer gevaarlijk opzetten. Uiteindelijk kon Jonah na goed doorzetten weer scoren. Er werd steeds goed druk gezet op de verdediging van Donk waardoor Ammerstol steeds meer kansen kreeg. Bernd kon weer scoren: 6-2. Opnieuw speelde de vermoeidheid op maar toch bleef iedereen zich vol inzetten. Donk scoorde nog 6-3 maar heel veel ballen werden weggehaald door de verdediging van Ammerstol. Vlak voor het eindsignaal scoorde Jonah nog een keer en daardoor wonnen we uiteindelijk met 7-4.